Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Seydikemer Kumluova'da Doğa Manzaralı, Isıtmalı Özel Havuzlu, Modern Villa - AWZ 474 10445

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺2.500 temizlik ücreti bulunmaktadır.Dış havuz Nisan ayına kadar kullanıma kapalıdır, iç ısıtmalı havuz aktif durumdadır. Günlük 1.000₺ havuz ısıtma ücreti mevcuttur.Seydikemer Kumluova mevkiinde konumlanmış doğa manzaralı kiralık villamız geniş aileler için kiralık villa arayan konforlu bir tatil isteyen konuklarımız için en ideal seçeneklerden bir tanesidir. Kalabalık arkadaş grupları ve geniş aileler için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz villamız jakuzili villa da tatilinize yeni bir boyut getirecek diyebiliriz. Villamız geniş aileler için kiralık villa kategorisinde yer almaktadır.Sadece size özel bir villada tatil imkanı sunan villamız geniş aileler ve arkadaş grupları tarafından çokça beğenilmiş saunası, büyük havuzu, jakuzisi ile tatilcileri cezbetmektedir. NOT : İki villa yan yana kiralamak isteyen aileler için villamızın hemen yakınında bir adet daha aynı kriterde villamız mevcuttur.NOT : Villamızın son 1 kilometresi stabilize yoldur.  Genel Notlar: Doğa ile içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek, sinek, kelebek, haşereler vs. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır.
Coğrafi yapısı bakımından kalkan ve çevre köylerinde villalarımız genel olarak yamaçlar üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle villalara veya gezmeye gidilirken yokuş yukarı çıkılmaktadır.


7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺2.500 temizlik ücreti bulunmaktadır.
Dış havuz Nisan ayına kadar kullanıma kapalıdır, iç ısıtmalı havuz aktif durumdadır. Günlük 1.000₺ havuz ısıtma ücreti mevcuttur.
Seydikemer Kumluova mevkiinde konumlanmış doğa manzaralı kiralık villamız geniş aileler için kiralık villa arayan konforlu bir tatil isteyen konuklarımız için en ideal seçeneklerden bir tanesidir. Kalabalık arkadaş grupları ve geniş aileler için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz villamız jakuzili villa da tatilinize yeni bir boyut getirecek diyebiliriz. Villamız geniş aileler için kiralık villa kategorisinde yer almaktadır.
Sadece size özel bir villada tatil imkanı sunan villamız geniş aileler ve arkadaş grupları tarafından çokça beğenilmiş saunası, büyük havuzu, jakuzisi ile tatilcileri cezbetmektedir.
 
NOT : İki villa yan yana kiralamak isteyen aileler için villamızın hemen yakınında bir adet daha aynı kriterde villamız mevcuttur.
NOT : Villamızın son 1 kilometresi stabilize yoldur.  
Genel Notlar: Doğa ile içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek, sinek, kelebek, haşereler vs. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır.


Coğrafi yapısı bakımından kalkan ve çevre köylerinde villalarımız genel olarak yamaçlar üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle villalara veya gezmeye gidilirken yokuş yukarı çıkılmaktadır.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Mavi Mağara 18.41 km
Gizlikent Şelalesi 18.39 km

Tarihi Yerler

Letoon Antik Kenti 1.24 km
Xanthos Örenyeri Antik Tiyatro 2.77 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 62.84 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 148.51 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Kapalı Yüzme Havuzu
  • Klima
  • Kahve Makinesi
  • Buzdolabı
  • Televizyon
  • Fırın
  • Isıtmalı Yüzme Havuzu
  • Bulaşık Makinesi
  • Jakuzi
  • Daha Fazla Göster (+10)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Otopark
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support