Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Serik Kadriye'de Merkezi Konumda, Özel Havuzlu, Modern Villa - AWZ287 10227

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

3 gece altı konaklamalarda 1000₺ temizlik ücreti talep edilir.Elektrik ve su kullanımı fiyata dahil değildir.
Havuz boyutları 40 m2'dir.
Serik Kadriye'nin merkezi konumunda yer alan bu modern villa, özel havuzu ve şık tasarımıyla tatilinize farklı bir boyut katacak. Villanın merkezi konumu sayesinde, bölgenin tüm olanaklarına kolayca ulaşabilirsiniz.Villanın iç tasarımı modern ve ferah. Konforlu oturma odası, tam donanımlı mutfak ve yeterli sayıda yatak odası sayesinde ailenizle rahatça konaklayabilirsiniz. Villada ayrıca çamaşır ve bulaşık makinesi gibi konforlu olanaklar da mevcut.Özel havuzlu villanın havuzu, güneşlenme terası ve bahçesi, tatilinizin daha keyifli geçmesini sağlayacak. Havuz kenarında uzanıp, güneşin tadını çıkarabilir veya havuzda serinleyebilirsiniz. Ayrıca barbekü yapmak isteyenler için de bahçede bir barbekü alanı bulunuyor.Serik Kadriye, Antalya'nın turizm açısından önemli merkezlerinden biridir. Villanın merkezi konumu, restoranlar, kafeler, mağazalar ve eğlence mekanları gibi birçok olanaklara kolayca ulaşmanızı sağlar. Ayrıca bölgedeki plajlar da kolayca ulaşılabilir.Serik Kadriye'deki bu özel havuzlu villada modern ve keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Konforlu villada ailenizle birlikte unutulmaz bir tatil geçirmek için hemen rezervasyon yapabilirsiniz.


3 gece altı konaklamalarda 1000₺ temizlik ücreti talep edilir.
Elektrik ve su kullanımı fiyata dahil değildir.


Havuz boyutları 40 m2'dir.


Serik Kadriye'nin merkezi konumunda yer alan bu modern villa, özel havuzu ve şık tasarımıyla tatilinize farklı bir boyut katacak. Villanın merkezi konumu sayesinde, bölgenin tüm olanaklarına kolayca ulaşabilirsiniz.
Villanın iç tasarımı modern ve ferah. Konforlu oturma odası, tam donanımlı mutfak ve yeterli sayıda yatak odası sayesinde ailenizle rahatça konaklayabilirsiniz. Villada ayrıca çamaşır ve bulaşık makinesi gibi konforlu olanaklar da mevcut.
Özel havuzlu villanın havuzu, güneşlenme terası ve bahçesi, tatilinizin daha keyifli geçmesini sağlayacak. Havuz kenarında uzanıp, güneşin tadını çıkarabilir veya havuzda serinleyebilirsiniz. Ayrıca barbekü yapmak isteyenler için de bahçede bir barbekü alanı bulunuyor.
Serik Kadriye, Antalya'nın turizm açısından önemli merkezlerinden biridir. Villanın merkezi konumu, restoranlar, kafeler, mağazalar ve eğlence mekanları gibi birçok olanaklara kolayca ulaşmanızı sağlar. Ayrıca bölgedeki plajlar da kolayca ulaşılabilir.
Serik Kadriye'deki bu özel havuzlu villada modern ve keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Konforlu villada ailenizle birlikte unutulmaz bir tatil geçirmek için hemen rezervasyon yapabilirsiniz.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Antalya Devlet Opera Ve Bale Salonu 27.27 km
Bellis Deluxe Horse Zoo 3.13 km

Tarihi Yerler

Silyon 12.03 km
Aspendos 15.65 km

Ulaşım

Antalya Havalimanı Giden Yolcu D Kapısı 18.63 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 18.66 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Bulaşık Makinesi
  • Jakuzi
  • Barbekü (Ücretli)
  • Buzdolabı
  • Özel Havuz
  • Çamaşır Makinesi
  • Su Isıtıcısı
  • Fırın
  • Tost Makinesi
  • Daha Fazla Göster (+3)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support