Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Özlem Garden

Side Antalya / Türkiye
137 Yorum 7,8

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Antalya’nın tarihi ve doğal güzellikleri ile büyüleyen tatil beldesi Side’de hizmet veren Özlem Garden, kendine özgü mimarisi ve yeşille maviyi buluşturan atmosferi ile misafirlerini unutulmaz bir tatile davet ediyor. Aydınlık ve ferah 79 odası bulunan tesisin odalarında; TV, kablosuz internet, uydu yayını, telefon, minibar, saç kurutma makinesi, banyo ve balkon gibi olanaklar yer alıyor. Tesiste enfes bir kahvaltıyla güne başlayabilir, lezzetli içecekler ve atıştırmalıklarla günün tadını çıkarabilirsiniz. Tesisin gün batımını seyredebileceğiniz restoranında, birbirinden güzel yemeklerin tadına da bakabilirsiniz. Tesis; Antik Side’ye 500 m, Manavgat’a 4 km ve Antalya Havalimanı'na 64 km mesafede konumlanıyor.


Antalya’nın tarihi ve doğal güzellikleri ile büyüleyen tatil beldesi Side’de hizmet veren Özlem Garden, kendine özgü mimarisi ve yeşille maviyi buluşturan atmosferi ile misafirlerini unutulmaz bir tatile davet ediyor.
Aydınlık ve ferah 79 odası bulunan tesisin odalarında; TV, kablosuz internet, uydu yayını, telefon, minibar, saç kurutma makinesi, banyo ve balkon gibi olanaklar yer alıyor.
Tesiste enfes bir kahvaltıyla güne başlayabilir, lezzetli içecekler ve atıştırmalıklarla günün tadını çıkarabilirsiniz. Tesisin gün batımını seyredebileceğiniz restoranında, birbirinden güzel yemeklerin tadına da bakabilirsiniz.
Tesis; Antik Side’ye 500 m, Manavgat’a 4 km ve Antalya Havalimanı'na 64 km mesafede konumlanıyor.
Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Troy Aqua and Dolphinarium 27.68 km
Altınbeşik Mağarası 106.73 km

Tarihi Yerler

Side Antik Kenti 1.95 km
Seleucia Antik Kenti 17.77 km

Ulaşım

Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 54.63 km
Manavgat Otogarı 4.06 km

Tesis Olanakları

Her Şey Dahil konaklamalarda; sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlediği markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10.00-00.00 saatleri arasında ücretsiz. Minibar günlük olarak su ve soda ile dolduruluyor.

Denize sıfır konumdaki tesisin ince kum plajı bulunuyor. Güneş şemsiyesi ve şezlong ücretsiz. Tesiste plaj havlusu hizmeti bulunmuyor.

Tesiste çocuk misafirler için çocuk havuzu bulunuyor.

Özlem Garden odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların bazılarının kullanımı mevsimsel koşullara bağlı olarak sınırlandırılabilir.

Standart odalarda yapılacak 2+2 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir. 2+1 veya 3 yetişkin konaklamalar kabul ediliyor.

Tesiste verilen Her Şey Dahil konaklamalar, akşam yemeği ile başlayıp konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü öğlen yemeği ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi biri tesisten erken ayrılırsa ücret iadesi yapılmaz.



Özellikler
  • Kablosuz İnternet
  • Resepsiyon Kasası (Ücretli)
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Lobi
Spor
  • Spa Merkezi (Ücretli)
  • Masa Tenisi
  • Sauna
  • Hamam
  • Masaj, Kese ve Cilt Bakımları (Ücretli)
Çocuk & Bebek
  • Çocuk Havuzu
Tesisi Göster

Doğrulanmış Misafir Yorumları (137)

Misafir yorumları Otelpuan web sitesinden alınır ve sadece Etstur veya Odamax üzerinden rezervasyon yapmış misafirlere aittir.
7,8
Çok İyi
Genel Skor 7,8
Oda 6,9
Yemek 7,5
Servis 8,1
Fiyat 6,7
Öneri 7,9
Yüzme 8,8
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support