Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Orka Village Hisarönü

Hisarönü-Fethiye Muğla / Türkiye
48 Yorum 9,2

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Orka Village Hisarönü, Fethiye’de yemyeşil Babadağ manzarasıyla çevrili harika bir konumda yer alıyor. Tesisin yeşilliklerle dolu bahçesinde bulunan açık havuz ve su kaydırağı, misafirler için eğlencenin kapılarını aralıyor. Tesisin 4 bloktan oluşan konaklama alanında standart, aile ve süperior odalar bulunuyor. 151 odalı tesis, 600 yatak kapasitesine sahip. Otelde formunu korumak isteyen misafirler için spor odası bulunuyor. Çocuklar, çocuk kulübü, mini basketbol ve park alanında eğlencenin tadına varıyor. Dinlendirici bir deneyim arayanlar SPA merkezinin Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj odası gibi olanaklarından yararlanabiliyor. Fethiye Otogar’a 5 km mesafede konumlanan tesis, Muğla Dalaman Havalimanı’na 63 km mesafede bulunuyor.


Orka Village Hisarönü, Fethiye’de yemyeşil Babadağ manzarasıyla çevrili harika bir konumda yer alıyor. Tesisin yeşilliklerle dolu bahçesinde bulunan açık havuz ve su kaydırağı, misafirler için eğlencenin kapılarını aralıyor. Tesisin 4 bloktan oluşan konaklama alanında standart, aile ve süperior odalar bulunuyor. 151 odalı tesis, 600 yatak kapasitesine sahip.
Otelde formunu korumak isteyen misafirler için spor odası bulunuyor. Çocuklar, çocuk kulübü, mini basketbol ve park alanında eğlencenin tadına varıyor. Dinlendirici bir deneyim arayanlar SPA merkezinin Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj odası gibi olanaklarından yararlanabiliyor.
Fethiye Otogar’a 5 km mesafede konumlanan tesis, Muğla Dalaman Havalimanı’na 63 km mesafede bulunuyor.
Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

İskenderin İsli Mağarası 35.46 km
Gizlikent Şelalesi 52.0 km

Tarihi Yerler

Karmylassos Antik Kenti (Levissi Antik Kenti) 4.92 km
Pınara Ören Yeri 53.23 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 63.52 km
Fethiye Otogar 9.49 km

Tesis Olanakları

Yarım Pansiyon konaklamalarda, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.

Oda Kahvaltı konaklamalarda, sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.

Tesiste minik misafirler için çocuk havuzu ve 4-12 yaş misafirler için su temalı özel oyun parkı (splash park) mevcut. 

09.00-18.00 saatleri arasında mini disko bulunuyor.

Tesiste ayrıca temalı gece partileri, canlı müzik ve havuz oyunları bulunuyor.

Orka Village Hisarönü odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların bazılarının kullanımı mevsimsel koşullara bağlı olarak sınırlandırılabilir.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Tesiste verilen Yarım Pansiyon konaklamalar akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur. Oda Kahvaltı konaklamalar ise çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi biri otelden erken ayrılırsa ücret iadesi yapılmaz.



Özellikler
  • Market (Ücretli)
  • Kuaför (Ücretli)
  • Lobi
  • Restoran
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Havalimanı Ulaşımı (Ücretli)
  • Fotoğraf Servisi (Ücretli)
  • Snack Bar
  • Telefon ve Faks Hizmeti (Ücretli)
  • Daha Fazla Göster (+4)
Spor
  • Dart
  • Masa Tenisi
  • Su Kaydırağı
  • Açık Havuz
  • Aerobik
Çocuk & Bebek
  • Çocuk Havuzu
Tesisi Göster

Doğrulanmış Misafir Yorumları (48)

Misafir yorumları Otelpuan web sitesinden alınır ve sadece Etstur veya Odamax üzerinden rezervasyon yapmış misafirlere aittir.
9,2
Mükemmel
Genel Skor 9,2
Oda 9,3
Yemek 9,3
Servis 9
Fiyat 8,8
Öneri 9,5
Yüzme 9
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support