Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Muğla Seydikemer'de Enfes Doğada, Özel Havuzlu, Modern Tasarımlı Kiralık Villa - AWZ 442 10413

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Kapıda girişte nakit olarak ₺2000 temizlik ücreti bulunmaktadır.Villanın havuzu Kasım-Nisan tarihleri arasında kapalıdır, giriş gününden 3 gün öncesine kadar yapılan rezervasyonlarda aktif hale getirilmektedir.Not : Villanın önünde inşaat çalışması bulunmaktadır.Villamız, Seydikemer çobanlar bölgesinde bulunan doğa manzarasına sahip olan, yeşilliklerin arasında kiralık villadır. Modern ve konforlu şekilde dizayn edilen yazlık villamızda 2 adet yatak odası bulunmakta olup 4 kişi konaklama imkanı sağlamaktadır.
Mutfak ve Salon Bilgileri;     Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.
Yatak Odaları;   1. Yatak Odası; 1 Adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, jakuzi, saç kurutma makinası, klima ve tuvalet banyo bulunmaktadır.   2. Yatak Odası; 2 Adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, tuvalet banyo bulunmaktadır.
Havuz Bilgileri;     Villamızda 10 * 4 metre ebatlarında 1,5 metre derinliğinde sığ havuz dahil yüzme havuzu bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu;    Villaya girişte nakit olarak 3000 TL depozito alınmaktadır. Çıkış esnasında her hangi bir problemle karşılaşılmadığı taktirde nakit olarak depozitonuz geri iade edilir.
   Giriş ve Çıkış Saatleri;   Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin, gerekli kontrollerinin, eksiklerinin tamamlanması için saatlere uymak zorunludur.


Kapıda girişte nakit olarak ₺2000 temizlik ücreti bulunmaktadır.
Villanın havuzu Kasım-Nisan tarihleri arasında kapalıdır, giriş gününden 3 gün öncesine kadar yapılan rezervasyonlarda aktif hale getirilmektedir.
Not : Villanın önünde inşaat çalışması bulunmaktadır.
Villamız, Seydikemer çobanlar bölgesinde bulunan doğa manzarasına sahip olan, yeşilliklerin arasında kiralık villadır. Modern ve konforlu şekilde dizayn edilen yazlık villamızda 2 adet yatak odası bulunmakta olup 4 kişi konaklama imkanı sağlamaktadır.


Mutfak ve Salon Bilgileri; 
    Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.


Yatak Odaları;
   1. Yatak Odası; 1 Adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, jakuzi, saç kurutma makinası, klima ve tuvalet banyo bulunmaktadır.
   2. Yatak Odası; 2 Adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, tuvalet banyo bulunmaktadır.


Havuz Bilgileri; 
    Villamızda 10 * 4 metre ebatlarında 1,5 metre derinliğinde sığ havuz dahil yüzme havuzu bulunmaktadır.


Hasar Depozitosu; 
   Villaya girişte nakit olarak 3000 TL depozito alınmaktadır. Çıkış esnasında her hangi bir problemle karşılaşılmadığı taktirde nakit olarak depozitonuz geri iade edilir.


   Giriş ve Çıkış Saatleri;
   Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin, gerekli kontrollerinin, eksiklerinin tamamlanması için saatlere uymak zorunludur.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

İskenderin İsli Mağarası 12.11 km
Yaka Şelalesi 20.72 km

Tarihi Yerler

Tlos Antik Kenti 18.02 km
Pınara Ören Yeri 19.52 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 76.0 km
Antalya Havalimanı 190.42 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Özel Havuz
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Televizyon
  • Kablosuz İnternet
  • Jakuzi
  • Barbekü
  • Bulaşık Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Su Isıtıcısı
  • Daha Fazla Göster (+3)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Otopark
  • Bahçe
Çocuk & Bebek
  • Çocuk Havuzu
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support