Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Marmaris İçmeler'de Denize Yakın Mesafede, Özel Havuzlu, 9 Kişilik, Lüks Villa 10597

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Temizlik ücreti: 2500 Türk Lirası'dır. Girişte nakit alınmaktadır.
İçmeler'in nezih bölgesinde bulunan villamız full eşyalı, temiz ve özel havuzlu villamız aile tatilleri için idealdir. 4 yatak odalı villamız 9 kişilik kapasiteye sahiptir. Her odasında klima ve bir evde ihtiyaç duyulacak bütün eşyalar mevcuttur.1. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, gardırop, ebeveyn banyo2. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, gardırop3. Yatak Odası: 1 adet çift , 1 adet tek kişilik yatak, klima, gardırop, ebeveyn banyo, teras4. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, gardırop Yatak odasında temiz nevresim takımları ve havlu takımları, ütü, ütü masası, elektrik süpürgesi yer almaktadır.Salon: Klasik oturma grubu, 6 kişilik yemek masası, lcd televizyon+uydu, ses sistemi, klima, kablosuz internet yer almaktadır.Mutfak: Kapalı mutfak, mutfağı tam donanımlıdır, buzdolabı, sıcak su ısıtıcısı , fırın, dörtlü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çatal, kaşık, bıçak, tavalar vs. yer almaktadır.Havuz: Özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuz ebatları; 3,55 mt x 6,55 mt derinlik ise 2,10 m. Havuz ve bahçe bakımı günde 1 kez sabah veya akşam yapılmaktadır.Bahçe: Şezlong, güneş şemsiyesi, özel bahçe, barbekü vs. Villa misafirlere temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Salon ve yatak odaları klimalıdır. Villa içerisinde kablosuz internet vardır.Hasar depozitosu: Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 5000 TL depozito alınmaktadır.*Su ve elektrik (haftalık kullanım kotası 200 kw) fiyata dahildir. Elektrik aşılırsa aşılan tutar talep edilir.


Temizlik ücreti: 2500 Türk Lirası'dır. Girişte nakit alınmaktadır.


İçmeler'in nezih bölgesinde bulunan villamız full eşyalı, temiz ve özel havuzlu villamız aile tatilleri için idealdir. 4 yatak odalı villamız 9 kişilik kapasiteye sahiptir. Her odasında klima ve bir evde ihtiyaç duyulacak bütün eşyalar mevcuttur.
1. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, gardırop, ebeveyn banyo
2. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, gardırop
3. Yatak Odası: 1 adet çift , 1 adet tek kişilik yatak, klima, gardırop, ebeveyn banyo, teras
4. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, gardırop Yatak odasında temiz nevresim takımları ve havlu takımları, ütü, ütü masası, elektrik süpürgesi yer almaktadır.
Salon: Klasik oturma grubu, 6 kişilik yemek masası, lcd televizyon+uydu, ses sistemi, klima, kablosuz internet yer almaktadır.
Mutfak: Kapalı mutfak, mutfağı tam donanımlıdır, buzdolabı, sıcak su ısıtıcısı , fırın, dörtlü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çatal, kaşık, bıçak, tavalar vs. yer almaktadır.
Havuz: Özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuz ebatları; 3,55 mt x 6,55 mt derinlik ise 2,10 m. Havuz ve bahçe bakımı günde 1 kez sabah veya akşam yapılmaktadır.
Bahçe: Şezlong, güneş şemsiyesi, özel bahçe, barbekü vs. Villa misafirlere temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Salon ve yatak odaları klimalıdır. Villa içerisinde kablosuz internet vardır.
Hasar depozitosu: Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 5000 TL depozito alınmaktadır.
*Su ve elektrik (haftalık kullanım kotası 200 kw) fiyata dahildir. Elektrik aşılırsa aşılan tutar talep edilir.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Ortaca Belediyesi Dalyan Mahallesi Kültür Ve Sanat Merkezi 99.37 km
Sea Turtle Research, Rescue & Rehabilitation Centre 37.6 km

Tarihi Yerler

Amos Antik Kent 14.91 km
Kaunos Antik Kenti 97.5 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 104.85 km
Muğla Milas Bodrum Havalimanı 139.95 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Klima
  • Kablosuz İnternet
  • Ütü Ekipmanı
  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Su Isıtıcısı
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Özel Havuz
  • Televizyon
  • Daha Fazla Göster (+4)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support