Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Marmaris Çamdibi'nde Huzurlu Doğada, Özel Havuzlu, Lüks Villa - AWZ 655 10595

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Temizlik Ücreti: 2000 Türk LirasıMarmaris'te bulunan villamız sessiz ve sakin bir konumdadır. Tatiliniz boyunca keyifle kullanacağınız bir villadır. Size tüm yılın stresini atmanıza yardımcı olacaktır. Villamız 2022 yılında yapılmış yeni villamızdır.Villamız 3 katlı, 5 yatak odalı, 4 banyolu (1 ebeveyn), özel havuzlu ve bahçelidir.Aile tercih edilmektedir.Yatak odaları:1.Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer 2. Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, şifonyer, 3. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer, banyo, balkon 4. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer, balkon 5. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer, banyo  Banyo: 4 banyo (1 ebeveyn) + 1 wc, çamaşır makinesi bulunmaktadır. Salon: Salonumuzda oturma grubu, yemek masası ve sandalyeler, klima, televizyon, sehpa, balkon (masa ve sandalyeler) bulunmaktadır. Mutfak: Mutfağımızda buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, su ısıtıcısı, kahve makinesi, dörtlü ocak, davlumbaz, tost makinesi, yemek takımları, mutfak gereçleri, yemek masası ve sandalyeleri, balkon (masa ve sandalyeler) bulunmaktadır.  Havuz: 750 cm x 320 cm x 145-160 cm ölçülerinde özel havuzu bulunmaktadır. 4 adet şezlong bulunmaktadır. Bahçe : Barbekü vardır. * Hasar depozitosu hasar, kayıp, kırık, döküm vb. Girişte 3500 TL depozito alınmaktadır. Kırık, hasarlı, kayıp gibi bir sorun yoksa villa çıkışında depozito iade edilir. *Su ve elektrik (haftalık kullanım kotası 300 kw) fiyata dahildir. Elektriğin fazla olması durumunda aşılan miktar talep edilir.* Minimum konaklama süresi 7 gecedir. Yüksek sezon dışında kalan 3-5 gecelik konaklamalarda ekstra temizlik ücreti alınmaktadır. * Ekstra temizlik ücreti: 2000 Türk Lirası * Villamıza giriş saati 16.00, çıkış saati 10.00'dır.


Temizlik Ücreti: 2000 Türk Lirası
Marmaris'te bulunan villamız sessiz ve sakin bir konumdadır. Tatiliniz boyunca keyifle kullanacağınız bir villadır. Size tüm yılın stresini atmanıza yardımcı olacaktır. Villamız 2022 yılında yapılmış yeni villamızdır.
Villamız 3 katlı, 5 yatak odalı, 4 banyolu (1 ebeveyn), özel havuzlu ve bahçelidir.
Aile tercih edilmektedir.
Yatak odaları:
1.Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer 
2. Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, şifonyer, 
3. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer, banyo, balkon 
4. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer, balkon 
5. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, şifonyer, banyo 
 
Banyo: 4 banyo (1 ebeveyn) + 1 wc, çamaşır makinesi bulunmaktadır.
 
Salon: Salonumuzda oturma grubu, yemek masası ve sandalyeler, klima, televizyon, sehpa, balkon (masa ve sandalyeler) bulunmaktadır.
 
Mutfak: Mutfağımızda buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, su ısıtıcısı, kahve makinesi, dörtlü ocak, davlumbaz, tost makinesi, yemek takımları, mutfak gereçleri, yemek masası ve sandalyeleri, balkon (masa ve sandalyeler) bulunmaktadır. 
 
Havuz: 750 cm x 320 cm x 145-160 cm ölçülerinde özel havuzu bulunmaktadır. 4 adet şezlong bulunmaktadır.
 
Bahçe : Barbekü vardır.
 
* Hasar depozitosu hasar, kayıp, kırık, döküm vb. Girişte 3500 TL depozito alınmaktadır. Kırık, hasarlı, kayıp gibi bir sorun yoksa villa çıkışında depozito iade edilir.
 
*Su ve elektrik (haftalık kullanım kotası 300 kw) fiyata dahildir. Elektriğin fazla olması durumunda aşılan miktar talep edilir.
* Minimum konaklama süresi 7 gecedir. Yüksek sezon dışında kalan 3-5 gecelik konaklamalarda ekstra temizlik ücreti alınmaktadır.
 
* Ekstra temizlik ücreti: 2000 Türk Lirası
 
* Villamıza giriş saati 16.00, çıkış saati 10.00'dır.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Sueno Dans Akademisi 54.82 km
Sea Turtle Research, Rescue & Rehabilitation Centre 34.69 km

Tarihi Yerler

Amos Antik Kent 27.42 km
Kaunos Antik Kenti 89.94 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 97.29 km
Muğla Milas Bodrum Havalimanı 132.39 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Bulaşık Makinesi
  • Ütü Ekipmanı
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Özel Havuz
  • Klima
  • Tost Makinesi
  • Barbekü
  • Balkon
  • Su Isıtıcısı
  • Daha Fazla Göster (+5)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support