Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Kumluca Adrasan'da Deniz ve Olympos Manzaralı, Özel Havuzlu, Otantik Mimarili Villa - AWZ 401 10356

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

3 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺1.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.Evcil hayvan kabul edilmektedir, rezervasyon gerçekleştirilmeden önce satış danışmanınıza mutlaka bildiriniz.Villa, yerel mimariyle modern tasarımın eşsiz bir kombinasyonunu sunar. İç mekanlar zarif ve rahat mobilyalarla döşenmiştir. Tatilinizi daha keyifli hale getirmek için düşünülmüş tüm detaylarla donatılmıştır. Burada rahat bir oturma odası, tam donanımlı bir mutfak, şık yatak odaları ve modern banyolar bulacaksınız.Villanın geniş bahçesinden ve özel havuzundan, etkileyici doğa manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Sabahları güne kuş sesleri ve doğanın huzur verici atmosferiyle başlayacak, gün boyunca özel havuzunuzda serinleyerek ve güneşlenerek keyfinize keyif katacaksınız. Akşamları ise gökyüzündeki yıldızlar eşliğinde dinlenmenin tadını çıkaracaksınız.Kumluca Belen, doğal güzellikleri, tertemiz havası ve sakin atmosferiyle ünlü bir bölgedir. Çevrede bulunan doğal koylar ve plajlar, deniz ve güneşin keyfini çıkarmanız için mükemmel fırsatlar sunar. Aynı zamanda yakındaki doğal parklar ve trekking rotaları da doğa severler için harika bir deneyim sunar.Eğer biraz daha keşfetmek isterseniz, bölgedeki tarihi ve kültürel yerleri ziyaret edebilir, yöresel lezzetleri tadabilirsiniz. Kumluca'nın samimi atmosferinde kendinizi evinizde hissedeceksiniz.Unutulmaz bir tatil deneyimi için Kumluca Belen'de yer alan bu özel villa, size huzur ve doğayla iç içe unutulmaz bir zaman vadediyor. Ailecek ya da arkadaşlarınızla beraber burada keyifli anılar biriktirecek, yoğun şehir hayatının stresinden uzaklaşacaksınız.


3 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺1.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.
Evcil hayvan kabul edilmektedir, rezervasyon gerçekleştirilmeden önce satış danışmanınıza mutlaka bildiriniz.
Villa, yerel mimariyle modern tasarımın eşsiz bir kombinasyonunu sunar. İç mekanlar zarif ve rahat mobilyalarla döşenmiştir. Tatilinizi daha keyifli hale getirmek için düşünülmüş tüm detaylarla donatılmıştır. Burada rahat bir oturma odası, tam donanımlı bir mutfak, şık yatak odaları ve modern banyolar bulacaksınız.
Villanın geniş bahçesinden ve özel havuzundan, etkileyici doğa manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Sabahları güne kuş sesleri ve doğanın huzur verici atmosferiyle başlayacak, gün boyunca özel havuzunuzda serinleyerek ve güneşlenerek keyfinize keyif katacaksınız. Akşamları ise gökyüzündeki yıldızlar eşliğinde dinlenmenin tadını çıkaracaksınız.
Kumluca Belen, doğal güzellikleri, tertemiz havası ve sakin atmosferiyle ünlü bir bölgedir. Çevrede bulunan doğal koylar ve plajlar, deniz ve güneşin keyfini çıkarmanız için mükemmel fırsatlar sunar. Aynı zamanda yakındaki doğal parklar ve trekking rotaları da doğa severler için harika bir deneyim sunar.
Eğer biraz daha keşfetmek isterseniz, bölgedeki tarihi ve kültürel yerleri ziyaret edebilir, yöresel lezzetleri tadabilirsiniz. Kumluca'nın samimi atmosferinde kendinizi evinizde hissedeceksiniz.
Unutulmaz bir tatil deneyimi için Kumluca Belen'de yer alan bu özel villa, size huzur ve doğayla iç içe unutulmaz bir zaman vadediyor. Ailecek ya da arkadaşlarınızla beraber burada keyifli anılar biriktirecek, yoğun şehir hayatının stresinden uzaklaşacaksınız.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Kumluca Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesi 18.29 km
Suluin Mağarası 36.34 km

Tarihi Yerler

Olimpos (Olympos) Örenyeri 10.43 km
Rhodiapolis Antik Kenti 21.3 km

Ulaşım

Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 70.06 km
Antalya Havalimanı 95.3 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Buzdolabı
  • Su Isıtıcısı
  • Televizyon
  • Evcil Hayvan
  • Kahve Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
  • Ütü Ekipmanı
  • Barbekü
  • Daha Fazla Göster (+6)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Otopark
Canlı Destek Al Bizi Ara İletişim Formu
Odamax Fast Support