Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Kaş Kalkan'da Begonviller Arasında, Özel Havuzlu, Konforlu Villa - AWZ 726 10661

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺2.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.Geniş aileler için kiralık villamız, Kalkan merkezde konumlanmış merkezi ve konforlu bir tatil isteyen konuklarımız için en ideal seçeneklerden bir tanesidir. Geniş havuz terasına ve bahçeye sahip olan villamız yatak odalarından ve havuz terasının bir kısmından da denizi rahatça görebileceksiniz. Villamız deniz manzaralı villa, denize yakın villa kategorisinde yer almaktadır. Villanın içinde 3 yatak odası ve 6 kişiye kadar konaklama yapabilirsiniz ayrıca villamızın çocuk oyun alanı gibi ekstraları ile birçok villanın önüne geçmektedir.Sadece size özel bir villada tatil imkanı sunan villamız geniş aileler ve arkadaş grupları tarafından çokça beğenilmiş muhteşem kalkan manzaralı villa otantik memnuniyet oranı yüksek taş ve ahşabın harmanlandığı bir villadır. Genel Notlar: Doğa ile içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek, sinek, kelebek, haşereler vs. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Bu notumuz sadece bu villa için geçerli değil doğa ile iç içe olan tüm villalarımız için geçerlidir.Coğrafi yapısı bakımından kalkan ve çevre köylerinde villalarımız genel olarak yamaçlar üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle villalara veya gezmeye gidilirken yokuş yukarı çıkılmaktadır.


7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺2.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.
Geniş aileler için kiralık villamız, Kalkan merkezde konumlanmış merkezi ve konforlu bir tatil isteyen konuklarımız için en ideal seçeneklerden bir tanesidir. Geniş havuz terasına ve bahçeye sahip olan villamız yatak odalarından ve havuz terasının bir kısmından da denizi rahatça görebileceksiniz. Villamız deniz manzaralı villa, denize yakın villa kategorisinde yer almaktadır. Villanın içinde 3 yatak odası ve 6 kişiye kadar konaklama yapabilirsiniz ayrıca villamızın çocuk oyun alanı gibi ekstraları ile birçok villanın önüne geçmektedir.
Sadece size özel bir villada tatil imkanı sunan villamız geniş aileler ve arkadaş grupları tarafından çokça beğenilmiş muhteşem kalkan manzaralı villa otantik memnuniyet oranı yüksek taş ve ahşabın harmanlandığı bir villadır.
 
Genel Notlar: Doğa ile içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek, sinek, kelebek, haşereler vs. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Bu notumuz sadece bu villa için geçerli değil doğa ile iç içe olan tüm villalarımız için geçerlidir.
Coğrafi yapısı bakımından kalkan ve çevre köylerinde villalarımız genel olarak yamaçlar üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle villalara veya gezmeye gidilirken yokuş yukarı çıkılmaktadır.


Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Mavi Mağara 3.58 km
Gizlikent Şelalesi 26.05 km

Tarihi Yerler

Patara Antik Kenti 10.13 km
Xanthos Örenyeri 15.36 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 77.67 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 143.23 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Televizyon
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Fırın
  • Çamaşır Makinesi
  • Su Isıtıcısı
  • Barbekü
  • Balkon
  • Dış Alan Mobilyası
  • Klima
  • Daha Fazla Göster (+4)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Otopark
  • Bahçe
Çocuk & Bebek
  • Çocuk Oyun Alanı
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support