Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Kaş İslamlar'da Eşsiz Doğa Manzaralı, Özel Havuzlu, Jakuzili, Kiralık Villa - AWZ372 10332

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Not:Minumum konaklama 4 gecedir.7 gece altı konaklamalarda 600 tl temizlik ücreti talep edilmektedir.Villamızın eşsiz konumu, şehir merkezinden sadece kısa bir araç yolculuğu kadar uzakta olmasına rağmen, doğanın huzurunu ve sessizliğini doyasıya yaşamanızı sağlar. Aynı zamanda, dünyanın en büyük 3. plajı olan Patara Plajı ve berrak deniz manzarası, villamızda tatilinize ayrıcalık katıyor.Özellikle muhafazakar aileler ve balayı çiftleri için ideal olan villamız, havuz ve havuz terasını perde ve çit sistemi ile korumak suretiyle, tamamen mahremiyete önem veriyor. Gözlerden uzakta, sadece sevdiklerinizle keyifli anlar yaşamak istediğinizde, villamız size sakin ve huzurlu bir ortam sunacak.Tüm yorgunluğunuzu atabileceğiniz geniş havuzumuz, günün stresinden arınmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Akşamları, jakuzi keyfiyle yıldızların altında rahatlayarak romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz.Villamızda modern iç mekanlar, konforlu yataklar ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. Ayrıca, barbekü yapma imkanı ve dış mekan yemek alanları sayesinde sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebilirsiniz.


Not:Minumum konaklama 4 gecedir.7 gece altı konaklamalarda 600 tl temizlik ücreti talep edilmektedir.
Villamızın eşsiz konumu, şehir merkezinden sadece kısa bir araç yolculuğu kadar uzakta olmasına rağmen, doğanın huzurunu ve sessizliğini doyasıya yaşamanızı sağlar. Aynı zamanda, dünyanın en büyük 3. plajı olan Patara Plajı ve berrak deniz manzarası, villamızda tatilinize ayrıcalık katıyor.
Özellikle muhafazakar aileler ve balayı çiftleri için ideal olan villamız, havuz ve havuz terasını perde ve çit sistemi ile korumak suretiyle, tamamen mahremiyete önem veriyor. Gözlerden uzakta, sadece sevdiklerinizle keyifli anlar yaşamak istediğinizde, villamız size sakin ve huzurlu bir ortam sunacak.
Tüm yorgunluğunuzu atabileceğiniz geniş havuzumuz, günün stresinden arınmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Akşamları, jakuzi keyfiyle yıldızların altında rahatlayarak romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz.
Villamızda modern iç mekanlar, konforlu yataklar ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. Ayrıca, barbekü yapma imkanı ve dış mekan yemek alanları sayesinde sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebilirsiniz.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Mavi Mağara 9.28 km
Gizlikent Şelalesi 19.92 km

Tarihi Yerler

Patara Antik Kenti 10.4 km
Xanthos Örenyeri 10.57 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 73.03 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 140.89 km

Tesis Olanakları

Plaj
  • Şezlong
Spor
  • Jakuzi
Özellikler
  • Bahçe
  • Kablosuz İnternet
  • Otopark
  • Özel havuz
  • Barbekü
page.hoteldetail.hotelfacilities.category.TECHNOLOGY
  • Televizyon
page.hoteldetail.hotelfacilities.category.ROOM
  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
Çocuk & Bebek
  • Çocuk Oyun Alanı
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support