Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Kalkan Kışla'da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu Geniş Bahçeli Villa - AWZ371 10322

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Girişte 5000₺ hasar depozitosu talep edilir. 7 gece altı konaklamalarda 1250₺ temizlik ücreti bulunmaktadır. Minimum kiralama süresi 5 gecedir.
Size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak olan villamız, Kalkan Kışla bölgesinde yer alan benzersiz bir villadır. Özel havuzu ve nefes kesen deniz manzarasıyla sizi kucaklayacak olan bu muhteşem villa, aileler veya arkadaş grupları için ideal bir konaklama seçeneğidir.Zarif tasarımı ve modern mimarisiyle dikkat çekerken, 4 kişilik konaklama kapasitesi ile konuklarına konforlu ve lüks bir atmosfer sunar. İki adet şık yatak odası, tatilinizi en güzel şekilde geçirebilmeniz için düşünülmüş detaylarla donatılmıştır. Her iki yatak odasının balkonundan deniz manzarasının keyfini doyasıya çıkarabilir ve kendinizi Ege'nin serin sularında yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz.Villamızın en çarpıcı özelliklerinden biri, sadece 350 metrelik kısa bir yürüyüş mesafesiyle ulaşabileceğiniz muhteşem denize yakınlığıdır. Bu sayede hem plaj keyfi yapabilir hem de Akdeniz'in eşsiz maviliğinde serinleyebilirsiniz. Denizin ve doğanın iç içe geçtiği bu güzel lokasyon, tatilinizi tam anlamıyla unutulmaz kılacak.Günün yoğunluğundan ve keşif dolu aktivitelerden sonra, villanın özel havuzunda serinleyerek rahatlama şansı bulabilirsiniz. Havuz alanında güneşlenerek bronzlaşabilir, keyifli bir barbekü partisi düzenleyebilir veya sadece huzur dolu bir kitap okuma anı yaşayabilirsiniz. Villanın bahçesinde çevre düzenlemesi ve oturma alanları da düşünülerek tasarlanmış, size kendinizi özel bir cennette hissettirecektir.Şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp huzur dolu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Muhteşem deniz manzarası, özel havuzu ve şık iç mekan tasarımıyla size evinizdeymiş hissini yaşatacak olan bu villa, Kalkan'ın sunduğu tüm güzellikleri keşfetmek için ideal bir üs olarak konumlanmıştır.


Girişte 5000₺ hasar depozitosu talep edilir.
7 gece altı konaklamalarda 1250₺ temizlik ücreti bulunmaktadır.
Minimum kiralama süresi 5 gecedir.


Size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak olan villamız, Kalkan Kışla bölgesinde yer alan benzersiz bir villadır. Özel havuzu ve nefes kesen deniz manzarasıyla sizi kucaklayacak olan bu muhteşem villa, aileler veya arkadaş grupları için ideal bir konaklama seçeneğidir.
Zarif tasarımı ve modern mimarisiyle dikkat çekerken, 4 kişilik konaklama kapasitesi ile konuklarına konforlu ve lüks bir atmosfer sunar. İki adet şık yatak odası, tatilinizi en güzel şekilde geçirebilmeniz için düşünülmüş detaylarla donatılmıştır. Her iki yatak odasının balkonundan deniz manzarasının keyfini doyasıya çıkarabilir ve kendinizi Ege'nin serin sularında yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz.
Villamızın en çarpıcı özelliklerinden biri, sadece 350 metrelik kısa bir yürüyüş mesafesiyle ulaşabileceğiniz muhteşem denize yakınlığıdır. Bu sayede hem plaj keyfi yapabilir hem de Akdeniz'in eşsiz maviliğinde serinleyebilirsiniz. Denizin ve doğanın iç içe geçtiği bu güzel lokasyon, tatilinizi tam anlamıyla unutulmaz kılacak.
Günün yoğunluğundan ve keşif dolu aktivitelerden sonra, villanın özel havuzunda serinleyerek rahatlama şansı bulabilirsiniz. Havuz alanında güneşlenerek bronzlaşabilir, keyifli bir barbekü partisi düzenleyebilir veya sadece huzur dolu bir kitap okuma anı yaşayabilirsiniz. Villanın bahçesinde çevre düzenlemesi ve oturma alanları da düşünülerek tasarlanmış, size kendinizi özel bir cennette hissettirecektir.
Şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp huzur dolu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Muhteşem deniz manzarası, özel havuzu ve şık iç mekan tasarımıyla size evinizdeymiş hissini yaşatacak olan bu villa, Kalkan'ın sunduğu tüm güzellikleri keşfetmek için ideal bir üs olarak konumlanmıştır.


Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Mavi Mağara 4.76 km
Gizlikent Şelalesi 25.14 km

Tarihi Yerler

Patara Antik Kenti 9.24 km
Xanthos Örenyeri 14.19 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 76.5 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 143.5 km

Tesis Olanakları

Özellikler
  • Bahçe
  • Mikrodalga Fırın
  • Kablosuz İnternet
  • Su Isıtıcı
  • Özel havuz
  • Barbekü
page.hoteldetail.hotelfacilities.category.ROOM
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Buzdolabı
  • Klima
  • Fırın
page.hoteldetail.hotelfacilities.category.TECHNOLOGY
  • Televizyon
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support