Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Kalkan Akbel'de Çekirdek Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Jakuzili, Kiralık Villa - AWZ 471 10442

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit ₺2.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.Tatil rezervasyonunuzun bir parçası olarak, giriş tarihinizden önce belirlenen depozito bedelini ödemeniz gerekmektedir. Bu depozito, villaya girişinizden önce hesabınızdan tahsis edilecek ve çıkışınızda koşullara bağlı olarak iade edilecektir. Hasar depozitosu ₺3.500'dir. Depozitonuzun iadesi, villada konaklamanız süresince herhangi bir kırık, hasar veya kayıp eşyanın olmamasına bağlıdır. Aksi takdirde, oluşan hasarın, kırık eşyanın veya kaybın bedeli depozito ücretinizden düşülecektir.Giriş ve Çıkış Bilgisi:Villalarımızda yeni misafir girişi öğlen 16.00'da yapılabilirken, çıkış saati sabah 10.00 olarak belirlenmiştir. Lütfen bu saatlere dikkat ederek villadan çıkış yapınız, böylece özel temizlik ekibimiz villayı sonraki misafirlerimize özenle hazırlayabilir. Villalar, yeni misafirlere giriş tarihinde saat 16.00'da hazır bir şekilde teslim edilmektedir.Kalkan Bölgesi:Kalkan, Türkiye'nin güney sahilinde, Antalya iline bağlı bir tatil beldesidir. Coğrafi konumu ve yapısal özellikleri, bu bölgeyi tatilciler için popüler bir destinasyon haline getirir. Kalkan, denize dik yükselen yamaçlar üzerine inşa edilmiştir, bu nedenle muhteşem deniz manzaraları sunar. Kalkan, özellikle lüks tatil köyleri, yazlık evler ve villaları ile ünlüdür. Tatilciler burada hem doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirler hem de rahat bir tatil atmosferinde konaklama imkanı bulabilirler. Kalkan aynı zamanda küçük ve sevimli bir limana sahiptir, burada deniz yoluyla ulaşım ve yat turizmi de önemlidir.


7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit ₺2.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.
Tatil rezervasyonunuzun bir parçası olarak, giriş tarihinizden önce belirlenen depozito bedelini ödemeniz gerekmektedir. Bu depozito, villaya girişinizden önce hesabınızdan tahsis edilecek ve çıkışınızda koşullara bağlı olarak iade edilecektir. Hasar depozitosu ₺3.500'dir. Depozitonuzun iadesi, villada konaklamanız süresince herhangi bir kırık, hasar veya kayıp eşyanın olmamasına bağlıdır. Aksi takdirde, oluşan hasarın, kırık eşyanın veya kaybın bedeli depozito ücretinizden düşülecektir.
Giriş ve Çıkış Bilgisi:
Villalarımızda yeni misafir girişi öğlen 16.00'da yapılabilirken, çıkış saati sabah 10.00 olarak belirlenmiştir. Lütfen bu saatlere dikkat ederek villadan çıkış yapınız, böylece özel temizlik ekibimiz villayı sonraki misafirlerimize özenle hazırlayabilir. Villalar, yeni misafirlere giriş tarihinde saat 16.00'da hazır bir şekilde teslim edilmektedir.
Kalkan Bölgesi:
Kalkan, Türkiye'nin güney sahilinde, Antalya iline bağlı bir tatil beldesidir. Coğrafi konumu ve yapısal özellikleri, bu bölgeyi tatilciler için popüler bir destinasyon haline getirir. Kalkan, denize dik yükselen yamaçlar üzerine inşa edilmiştir, bu nedenle muhteşem deniz manzaraları sunar. Kalkan, özellikle lüks tatil köyleri, yazlık evler ve villaları ile ünlüdür. Tatilciler burada hem doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirler hem de rahat bir tatil atmosferinde konaklama imkanı bulabilirler. Kalkan aynı zamanda küçük ve sevimli bir limana sahiptir, burada deniz yoluyla ulaşım ve yat turizmi de önemlidir.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Mavi Mağara 7.65 km
Gizlikent Şelalesi 23.22 km

Tarihi Yerler

Patara Antik Kenti 7.14 km
Letoon Antik Kenti 11.32 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 73.6 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 144.49 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Bulaşık Makinesi
  • Fırın
  • Barbekü (Ücretli)
  • Buzdolabı
  • Ütü Ekipmanı
  • Kablosuz İnternet
  • Televizyon
  • Su Isıtıcısı
  • Balkon
  • Daha Fazla Göster (+6)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Otopark
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support