Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Golden Gate Hotel

Kadınlar Denizi, Kadınlar Denizi Cd. No:26, 09400 Kuşadası/Aydın Aydın / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Ege’nin popüler tatil beldesi Kuşadası’nda hizmet veren Golden Gate Club Hotel, yeşilliklerle çevrili bahçesi, şık mimarisi ve sunduğu zengin olanakları ile misafirlerine konforlu bir tatil vadediyor. Tesisin yeşilliklerle çevrili bir manzaraya açılan odalarında; televizyon, saç kurutma makinesi, split klima ve uydu yayını gibi olanaklar mevcut. Yerel lezzetlerle hazırlanan zengin kahvaltısı ile güne başlayabilir, açık yüzme havuzunda serinleme imkanı bulabilirsin. Çocuklar için çocuk havuzu bulunan tesiste, tavla ve dart gibi eğlence olanaklarıyla keyifli anlar yaşayabilirsin. Kadınlar Plajı’na 5 dakikalık yürüme mesafesi ile dikkat çeken tesiste, dileyen misafirler ücretli olarak masaj hizmetinden yararlanabiliyor. Golden Gate Club Hotel, Kuşadası merkeze 2 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 75 km mesafede konumlanıyor.


Ege’nin popüler tatil beldesi Kuşadası’nda hizmet veren Golden Gate Club Hotel, yeşilliklerle çevrili bahçesi, şık mimarisi ve sunduğu zengin olanakları ile misafirlerine konforlu bir tatil vadediyor.
Tesisin yeşilliklerle çevrili bir manzaraya açılan odalarında; televizyon, saç kurutma makinesi, split klima ve uydu yayını gibi olanaklar mevcut. Yerel lezzetlerle hazırlanan zengin kahvaltısı ile güne başlayabilir, açık yüzme havuzunda serinleme imkanı bulabilirsin. Çocuklar için çocuk havuzu bulunan tesiste, tavla ve dart gibi eğlence olanaklarıyla keyifli anlar yaşayabilirsin.
Kadınlar Plajı’na 5 dakikalık yürüme mesafesi ile dikkat çeken tesiste, dileyen misafirler ücretli olarak masaj hizmetinden yararlanabiliyor.
Golden Gate Club Hotel, Kuşadası merkeze 2 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 75 km mesafede konumlanıyor.
Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Kral Park 51.58 km
7 Uyuyanlar ( Seven Sleepers ) 21.6 km

Tarihi Yerler

Efes Antik Kenti Ören Yeri 22.89 km
Efes Antik Kent 21.11 km

Ulaşım

Selçuk Efes Havalimanı 13.83 km
Kuşadası Otogarı 1.77 km

Tesis Olanakları

Oda kahvaltı konaklamalarda sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.

Yarım pansiyon konaklamalarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.

Tesis halk plajına 50 m mesafede yer alıyor. Plajda alınan tüm hizmetler ücretli.

Tesiste çocuk havuzu bulunuyor.

Golden Gate Club Hotel, odalarına giriş, saat 14:00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12:00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Tesislerde verilen Yarım Pansiyon konaklamalar akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur. Oda Kahvaltı konaklamalar ise çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması halinde ücret iadesi yapılmamaktadır.



Özellikler
  • Masa Tenisi
  • Açık Havuz
  • Emanet Kasası
  • Kablosuz İnternet
  • Güneşlenme Terası
  • Masaj (Ücretli)
  • Bagaj Odası
  • Tesise Ait Otopark
  • Lobi
  • Daha Fazla Göster (+8)
Spor
  • Dart
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support