Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Fethiye Ölüdeniz'de Gösterişli Mimariye Sahip, Ferah Bahçeli, Özel Havuzlu Kiralık Villa - AWZ126 10022

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

7 Gece altı konaklamalarda girişte ekstra 1200₺ temizlik ücreti alınır.Villaya girişte 2500₺ hasar depozitosu alınmaktadır. Hasar depozitosu evde hasar olmaması durumunda çıkışta teslim edilir.
Fethiye’nin Ovacık mevkiinde bulunan geniş bahçesinde keyifli vakit geçirmeniz için hoş bahçe mobilyalarına sahip bir villadır. Ölüdeniz'e çok yakın konumda bulunan villamızın geniş ve ferah salonu, 3 yatak odası ve 3 banyosu bulunmaktadır. Villa içerisinde tüm ev dekorasyon eşyaları ve beyaz eşyalar bulunmaktadır. Zevkli ve kaliteli bir iç donanıma sahip olan villamızı kesinlikle bütün misafirlerimize tavsiye ederiz. Yemyeşil bir ortam içerisinde bulunan evimizde oksijene doyup hem merkezi hem de sessiz bir konumun tadını çıkarabilirsiniz Yatak Odaları:1. Yatak Odası: Klimalı master suit yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, elbise dolabı, banyo, tuvalet yer almaktadır.2. Yatak Odası: Klimalı yatak 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, elbise dolabı, banyo ve tuvalet (salonda). 3. Yatak odası: Klimalı yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı yer almaktadır. Banyo ve tuvalet salondadır.Yatak odalarında temiz nevresim takımları ve havlu takımları yer almaktadır. Yatak odalarının hepsi klimalıdır. Salon: Şömine bulunmaktadır. Salon içerisinde konforlu oturma grubu, DVD, LCD TV, uydu alıcı, masa ve sandalyeler yer almaktadır. Salonda WC bulunmaktadır. Salondan havuz kenarına çıkış bulunmaktadır.Mutfak: Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, ekmek kızartma makinesi, tost makinesi, 4’lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı, çatal ve bıçak takımı, 6 kişilik yemek takımı, tencere ve tavalar, su ve çay bardakları yer almaktadır.Havuz: Özel bahçe içerisinde derinlik 1,45 metre, uzunluk 8 metre, genişlik 5 metre ölçülerinde özel yüzme havuzu yer almaktadır.İnternet kullanımı için villada WINN bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesitiler yaşanabilmektedir.
Mesafeler; Havaalanı: 55 Km - Şehir Merkezi: 1 Km - Market: 1 Km - Restoran: 1 Km - Sahil: 3 Km - Toplu Taşıma: 1 Km


7 Gece altı konaklamalarda girişte ekstra 1200₺ temizlik ücreti alınır.
Villaya girişte 2500₺ hasar depozitosu alınmaktadır. Hasar depozitosu evde hasar olmaması durumunda çıkışta teslim edilir.


Fethiye’nin Ovacık mevkiinde bulunan geniş bahçesinde keyifli vakit geçirmeniz için hoş bahçe mobilyalarına sahip bir villadır. Ölüdeniz'e çok yakın konumda bulunan villamızın geniş ve ferah salonu, 3 yatak odası ve 3 banyosu bulunmaktadır. Villa içerisinde tüm ev dekorasyon eşyaları ve beyaz eşyalar bulunmaktadır. Zevkli ve kaliteli bir iç donanıma sahip olan villamızı kesinlikle bütün misafirlerimize tavsiye ederiz. Yemyeşil bir ortam içerisinde bulunan evimizde oksijene doyup hem merkezi hem de sessiz bir konumun tadını çıkarabilirsiniz Yatak Odaları:
1. Yatak Odası: Klimalı master suit yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, elbise dolabı, banyo, tuvalet yer almaktadır.
2. Yatak Odası: Klimalı yatak 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, elbise dolabı, banyo ve tuvalet (salonda). 3. Yatak odası: Klimalı yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı yer almaktadır. Banyo ve tuvalet salondadır.
Yatak odalarında temiz nevresim takımları ve havlu takımları yer almaktadır. Yatak odalarının hepsi klimalıdır. Salon: Şömine bulunmaktadır. Salon içerisinde konforlu oturma grubu, DVD, LCD TV, uydu alıcı, masa ve sandalyeler yer almaktadır. Salonda WC bulunmaktadır. Salondan havuz kenarına çıkış bulunmaktadır.
Mutfak: Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, ekmek kızartma makinesi, tost makinesi, 4’lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı, çatal ve bıçak takımı, 6 kişilik yemek takımı, tencere ve tavalar, su ve çay bardakları yer almaktadır.
Havuz: Özel bahçe içerisinde derinlik 1,45 metre, uzunluk 8 metre, genişlik 5 metre ölçülerinde özel yüzme havuzu yer almaktadır.
İnternet kullanımı için villada WINN bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesitiler yaşanabilmektedir.


Mesafeler; Havaalanı: 55 Km - Şehir Merkezi: 1 Km - Market: 1 Km - Restoran: 1 Km - Sahil: 3 Km - Toplu Taşıma: 1 Km
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

İskenderin İsli Mağarası 21.03 km
Gizlikent Şelalesi 24.2 km

Tarihi Yerler

Karmylassos Antik Kenti (Levissi Antik Kenti) 4.82 km
Pınara Ören Yeri 13.29 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 36.39 km
Denizli Çardak Havalimanı 142.28 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Mikrodalga Fırın
  • Çocuk Karyolası
  • Özel Havuz
  • Kablosuz İnternet
  • Klima
  • Bulaşık Makinesi
  • Barbekü (Ücretli)
  • Çamaşır Makinesi
  • Şömine
  • Daha Fazla Göster (+4)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support