Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Fethiye Göcek'te Doğa Manzaralı, Özel Havuzlu, 6 Kişilik, Ferah Villa - AWZ334 10282

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Not: Hasar depozitosu 2500 TL olarak girişte talep edilir. Çıkışta herhangi bir hasar olmaması halinde tarafınıza iade edilir.Tatil denildiğinde, doğanın güzellikleriyle iç içe olmak, özel bir atmosferde rahatlamak ve unutulmaz anılar biriktirmek için Fethiye Göcek'teki lüks villamıza davetlisiniz. Bu özel tatil mekanı, doğa manzarasıyla büyüleyen, özel havuzuyla serinlemenizi sağlayan ve altı kişiye kadar konaklama imkanı sunan bir cennet köşesidir.Villamız, konforlu bir yaşam alanı sunmak üzere özenle tasarlanmıştır. Geniş ve aydınlık odalar, modern mobilyalar ve zarif dekorasyon ile tatiliniz boyunca kendinizi şımartmanızı sağlar. Villanın geniş pencereleri, doğal ışığı içeriye davet ederken, göz alıcı doğa manzarasını da gözler önüne serer.Villanın özel havuzu, gün boyu serinlemek, yüzmenin keyfini çıkarmak ve güneşlenmek için mükemmel bir yerdir. Havuz kenarındaki şezlonglarda güneşlenirken, muhteşem doğanın tadını çıkarabilir ve kendinizi şehir hayatının stresinden uzaklaştırabilirsiniz. Ayrıca villanın bahçesinde yer alan oturma alanları, açık havada dinlenmek ve keyifli sohbetler yapmak için idealdir.
Not: Çocuk yatağı ücretlidir.(Günlük 100₺)Kişi kapasitesi üzerindeki konaklamalarda ekstra yatak verilir.(200₺)
Toplu Taşıma: 1.5 kmHavaalanı: 25 km


Not: Hasar depozitosu 2500 TL olarak girişte talep edilir. Çıkışta herhangi bir hasar olmaması halinde tarafınıza iade edilir.
Tatil denildiğinde, doğanın güzellikleriyle iç içe olmak, özel bir atmosferde rahatlamak ve unutulmaz anılar biriktirmek için Fethiye Göcek'teki lüks villamıza davetlisiniz. Bu özel tatil mekanı, doğa manzarasıyla büyüleyen, özel havuzuyla serinlemenizi sağlayan ve altı kişiye kadar konaklama imkanı sunan bir cennet köşesidir.
Villamız, konforlu bir yaşam alanı sunmak üzere özenle tasarlanmıştır. Geniş ve aydınlık odalar, modern mobilyalar ve zarif dekorasyon ile tatiliniz boyunca kendinizi şımartmanızı sağlar. Villanın geniş pencereleri, doğal ışığı içeriye davet ederken, göz alıcı doğa manzarasını da gözler önüne serer.
Villanın özel havuzu, gün boyu serinlemek, yüzmenin keyfini çıkarmak ve güneşlenmek için mükemmel bir yerdir. Havuz kenarındaki şezlonglarda güneşlenirken, muhteşem doğanın tadını çıkarabilir ve kendinizi şehir hayatının stresinden uzaklaştırabilirsiniz. Ayrıca villanın bahçesinde yer alan oturma alanları, açık havada dinlenmek ve keyifli sohbetler yapmak için idealdir.


Not: Çocuk yatağı ücretlidir.(Günlük 100₺)
Kişi kapasitesi üzerindeki konaklamalarda ekstra yatak verilir.(200₺)


Toplu Taşıma: 1.5 km
Havaalanı: 25 km
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Ortaca Belediyesi Dalyan Mahallesi Kültür Ve Sanat Merkezi 28.09 km
Sea Turtle Research, Rescue & Rehabilitation Centre 28.6 km

Tarihi Yerler

Karmylassos Antik Kenti (Levissi Antik Kenti) 23.98 km
Enver Yalçın Yörük Müzesi 13.06 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 14.12 km
Muğla Milas Bodrum Havalimanı 125.22 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Barbekü (Ücretli)
  • Fırın
  • Ütü Ekipmanı
  • Özel Havuz
  • Çamaşır Makinesi
  • Kablosuz İnternet
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
  • Kahve Makinesi
  • Daha Fazla Göster (+7)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Otopark
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support