Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Fethiye Faralya'da Kabak Koyuna Yakın, Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı Villa - AWZ197 10106

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Temizlik ücreti 1.200₺'dir.Girişte 1.200₺ hasar depozitosu alınmaktadır.Küçük ırk evcil hayvan kabul edilmektedir.
Fethiye'nin muhteşem doğasının ortasında yer alan Faralya, tatil yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir yerdir. Eğer siz de Faralya'da unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız, 5 yatak odalı villamız tam size göre!Villamız, şık tasarımı ve modern donanımlarıyla öne çıkmaktadır. Geniş bir bahçesi ve özel yüzme havuzu bulunan villamız, sizlere özel bir tatil deneyimi sunmaktadır. Havuzun yanında yer alan şezlonglar ve bahçedeki oturma alanları sayesinde, güneşin tadını çıkarabilir veya arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.Villamızın iç kısmında ise 5 adet yatak odası bulunmaktadır. Her bir yatak odası klima, gardırop ve özel banyo ile donatılmıştır. Tüm yatak odaları ferah ve aydınlıktır. Villamızda ayrıca geniş bir salon ve tam donanımlı bir mutfak da bulunmaktadır. Salonunuzda rahat koltuklar, TV ve DVD oynatıcı bulunmaktadır. Mutfakta ise yemek pişirmek için gerekli olan tüm araç gereçler ve modern bir ankastre seti bulunmaktadır.Villamızın etrafındaki doğal güzellikler, sizi rahatlatacak ve huzurlu bir tatil geçirmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca, villamızın konumu itibariyle, Fethiye'nin tarihi yerlerine ve plajlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Sakin bir tatil isteyenler için ideal olan villamız, aynı zamanda gruplar veya aileler için de uygundur.Fethiye'nin Faralya bölgesinde yer alan 5 yatak odalı villamız, lüks ve rahat bir tatil deneyimi sunmaktadır. Havuzunuzda keyifli bir gün geçirdikten sonra, akşam yemeğinizi bahçede yiyerek tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Eğer siz de villamızda konaklamak istiyorsanız, bize hemen ulaşın ve unutulmaz bir tatilin kapılarını aralayın!


Temizlik ücreti 1.200₺'dir.
Girişte 1.200₺ hasar depozitosu alınmaktadır.

Küçük ırk evcil hayvan kabul edilmektedir.


Fethiye'nin muhteşem doğasının ortasında yer alan Faralya, tatil yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir yerdir. Eğer siz de Faralya'da unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız, 5 yatak odalı villamız tam size göre!
Villamız, şık tasarımı ve modern donanımlarıyla öne çıkmaktadır. Geniş bir bahçesi ve özel yüzme havuzu bulunan villamız, sizlere özel bir tatil deneyimi sunmaktadır. Havuzun yanında yer alan şezlonglar ve bahçedeki oturma alanları sayesinde, güneşin tadını çıkarabilir veya arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Villamızın iç kısmında ise 5 adet yatak odası bulunmaktadır. Her bir yatak odası klima, gardırop ve özel banyo ile donatılmıştır. Tüm yatak odaları ferah ve aydınlıktır. Villamızda ayrıca geniş bir salon ve tam donanımlı bir mutfak da bulunmaktadır. Salonunuzda rahat koltuklar, TV ve DVD oynatıcı bulunmaktadır. Mutfakta ise yemek pişirmek için gerekli olan tüm araç gereçler ve modern bir ankastre seti bulunmaktadır.
Villamızın etrafındaki doğal güzellikler, sizi rahatlatacak ve huzurlu bir tatil geçirmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca, villamızın konumu itibariyle, Fethiye'nin tarihi yerlerine ve plajlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Sakin bir tatil isteyenler için ideal olan villamız, aynı zamanda gruplar veya aileler için de uygundur.
Fethiye'nin Faralya bölgesinde yer alan 5 yatak odalı villamız, lüks ve rahat bir tatil deneyimi sunmaktadır. Havuzunuzda keyifli bir gün geçirdikten sonra, akşam yemeğinizi bahçede yiyerek tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Eğer siz de villamızda konaklamak istiyorsanız, bize hemen ulaşın ve unutulmaz bir tatilin kapılarını aralayın!
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

İskenderin İsli Mağarası 25.76 km
Gizlikent Şelalesi 24.49 km

Tarihi Yerler

Karmylassos Antik Kenti (Levissi Antik Kenti) 10.1 km
Sidyma Ören Yeri 10.74 km

Ulaşım

Muğla Dalaman Havalimanı 39.71 km
Denizli Çardak Havalimanı 151.61 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Kahve Makinesi
  • Su Isıtıcısı
  • Klima
  • Barbekü (Ücretli)
  • Ütü Ekipmanı
  • Buzdolabı
  • Özel Havuz
  • Bulaşık Makinesi
  • Fırın
  • Daha Fazla Göster (+5)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support