Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Datça Mesudiye'de Kalabalık Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Ferah Villa - AWZ 643 10579

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Datça'nın en güzel koyu Mesudiye köyünde bulunan 2300 m2 lik bir alanda bulunan keyifli bir villamızdır. Villamız 2 katlı olup 3 yatak odalı, 3 banyolu (ebeveyn) özel havuzlu ve bahçelidir. Giriş katında 1 adet 1 yatak odamızda bulunmaktadır. Müştemilatımız bulunmaktadır. Kapalı otopark gölgelikli rahat 3 araç sığabiliyor ayrıca karşısına 3 araç daha sığabiliyor, Kır bahçesi mevcut, Bahçe nostaljik sinema sistemi mevcut. Bin yıllık zeytin ağacının altında salıncağı mevcuttur Villamız; Datça'nın en güzel koylarına 1500 metre mesafe de, Ovabükü 2 km, Datça merkez 19 km, Marmaris'e 88 km mesafededir. Yatak Odaları:

  1. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, şifonyer , klima , 1 adet tekli koltuk , balkon (masa ve sandalye) , banyo (1.kat)
  2. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, şifonyer , klima , banyo (1.kat)
  3. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, televizyon, 1 adet tek kişilik yatak, banyo, gardırop (1.kat)
  4. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, şifonyer, klima, 1 adet tekli yatak (otel tipi) , banyo, gardırop , masa ve sandalyeler (giriş kat)

Mutfak: Giriş katında yer alan mutfağımızda buzdolabı , bulaşık makinesi , fırın , su ısıtıcısı , yemek masa ve sandalyeler , tost makinası , kahve makinası, mutfak eşyaları yer almaktadır.Banyo: Villamızda toplamda 4 adet ebeveyn banyo + wc bulunmaktadır Salon: Giriş kattaki salonumuzda yemek masa ve sandalyeler, masaj koltuğu, 2 adet tekli salıncak, 1 adet L koltuk, orta sehpa, televizyon, 1 adet 2 li koltuk, şömine, 2 adet tekli koltuk, verandaya çıkış bulunmaktadır.Havuz: özel havuzu bulunmaktadır. 2 adet şezlong, 1 adet salıncak, puf yer minderleri bulunmaktadır Veranda: Salondan erişim vardır, hamak, oturma grubu, yemek masa ve sandalyeler, şemsiye bulunmaktadır.  Hasar depozitosu: Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 5000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir kırık dökük, zarar ziyan, kayıp gibi problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.
*Su ve elektrik (haftalık kullanım kotası 350 kw) fiyata dahildir. Eğer elektrik aşımı olursa aşılan tutar talep edilir.* Minimum konaklama 7 gecedir. * Ekstra temizlik ücreti : 2.000 Türk Lirası
* Villamıza girişler saat 16.00 - çıkışlar saat 10.00 dur.


Datça'nın en güzel koyu Mesudiye köyünde bulunan 2300 m2 lik bir alanda bulunan keyifli bir villamızdır. Villamız 2 katlı olup 3 yatak odalı, 3 banyolu (ebeveyn) özel havuzlu ve bahçelidir. Giriş katında 1 adet 1 yatak odamızda bulunmaktadır. Müştemilatımız bulunmaktadır. Kapalı otopark gölgelikli rahat 3 araç sığabiliyor ayrıca karşısına 3 araç daha sığabiliyor, Kır bahçesi mevcut, Bahçe nostaljik sinema sistemi mevcut. Bin yıllık zeytin ağacının altında salıncağı mevcuttur 
Villamız; Datça'nın en güzel koylarına 1500 metre mesafe de, Ovabükü 2 km, Datça merkez 19 km, Marmaris'e 88 km mesafededir.
 
Yatak Odaları:
  1. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, şifonyer , klima , 1 adet tekli koltuk , balkon (masa ve sandalye) , banyo (1.kat)
  2. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, şifonyer , klima , banyo (1.kat)
  3. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, televizyon, 1 adet tek kişilik yatak, banyo, gardırop (1.kat)
  4. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, şifonyer, klima, 1 adet tekli yatak (otel tipi) , banyo, gardırop , masa ve sandalyeler (giriş kat)


Mutfak: Giriş katında yer alan mutfağımızda buzdolabı , bulaşık makinesi , fırın , su ısıtıcısı , yemek masa ve sandalyeler , tost makinası , kahve makinası, mutfak eşyaları yer almaktadır.
Banyo: Villamızda toplamda 4 adet ebeveyn banyo + wc bulunmaktadır 
Salon: Giriş kattaki salonumuzda yemek masa ve sandalyeler, masaj koltuğu, 2 adet tekli salıncak, 1 adet L koltuk, orta sehpa, televizyon, 1 adet 2 li koltuk, şömine, 2 adet tekli koltuk, verandaya çıkış bulunmaktadır.
Havuz: özel havuzu bulunmaktadır. 2 adet şezlong, 1 adet salıncak, puf yer minderleri bulunmaktadır 
Veranda: Salondan erişim vardır, hamak, oturma grubu, yemek masa ve sandalyeler, şemsiye bulunmaktadır. 
 
Hasar depozitosu: Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 5000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir kırık dökük, zarar ziyan, kayıp gibi problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.


*Su ve elektrik (haftalık kullanım kotası 350 kw) fiyata dahildir. Eğer elektrik aşımı olursa aşılan tutar talep edilir.
* Minimum konaklama 7 gecedir. 
* Ekstra temizlik ücreti : 2.000 Türk Lirası


* Villamıza girişler saat 16.00 - çıkışlar saat 10.00 dur.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Tiyatro Ve Konser Yeri 245.73 km
Bodrum Kalesi 39.05 km

Tarihi Yerler

Yamaç Evleri 22.61 km
Knidos Antik Kenti 22.65 km

Ulaşım

Muğla Milas Bodrum Havalimanı 212.9 km
Muğla Dalaman Havalimanı 177.8 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Su Isıtıcısı
  • Televizyon
  • Buzdolabı
  • Klima
  • Dış Alan Mobilyası
  • Tost Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
  • Özel Havuz
  • Barbekü
  • Daha Fazla Göster (+7)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
  • Otopark
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support