Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Çeşme'de Denize Yakın Konumda, Yeşillikler İçinde, Geniş Havuzlu Tatil Villası - AWZ296 10213

İzmir / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Not: 5 gece altı konaklamalarda 1000₺ temizlik bedeli talep edilir.Not: Hasar depozitosu girişte 1500₺ olarak alınır, çıkışta hasar olmaması halinde tarafınıza iade edilir.
Çeşme'nin popüler tatil beldelerinden biri olan Aya Yorgi bölgesinde, denize yakın konumda, doğanın içinde yer alan bu villada, tatilcilerin keyifli bir tatil deneyimi yaşamaları için her şey düşünülmüş.Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken villa, özellikle aileler ve arkadaş grupları için ideal bir seçenek sunuyor. Geniş ve aydınlık iç mekanları ile konforlu bir konaklama imkanı sağlarken, güzel bir bahçe ve özel havuz ile de tatilcilerin keyifli vakit geçirmelerine olanak tanır.
Villanın yeşillikler içindeki konumu, doğayla iç içe bir tatil deneyimi arayanlar için ideal. Bahçede yer alan oturma alanları ve barbekü gibi olanaklar, tatilcilerin açık havada vakit geçirmelerine olanak tanırken, özel havuz da serinlemek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.
Denize yakın konumu, tatilcilerin plaja kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Aya Yorgi plajları, sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alırken, Çeşme merkezine de yakın mesafede bulunuyor.Tatilcilerin ihtiyaç duyacakları her şey düşünülerek hazırlanan bu villa, Çeşme'nin en güzel yerlerinden birinde, huzur ve konfor dolu bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek.


Not: 5 gece altı konaklamalarda 1000₺ temizlik bedeli talep edilir.
Not: Hasar depozitosu girişte 1500₺ olarak alınır, çıkışta hasar olmaması halinde tarafınıza iade edilir.


Çeşme'nin popüler tatil beldelerinden biri olan Aya Yorgi bölgesinde, denize yakın konumda, doğanın içinde yer alan bu villada, tatilcilerin keyifli bir tatil deneyimi yaşamaları için her şey düşünülmüş.
Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken villa, özellikle aileler ve arkadaş grupları için ideal bir seçenek sunuyor. Geniş ve aydınlık iç mekanları ile konforlu bir konaklama imkanı sağlarken, güzel bir bahçe ve özel havuz ile de tatilcilerin keyifli vakit geçirmelerine olanak tanır.


Villanın yeşillikler içindeki konumu, doğayla iç içe bir tatil deneyimi arayanlar için ideal. Bahçede yer alan oturma alanları ve barbekü gibi olanaklar, tatilcilerin açık havada vakit geçirmelerine olanak tanırken, özel havuz da serinlemek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.


Denize yakın konumu, tatilcilerin plaja kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Aya Yorgi plajları, sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alırken, Çeşme merkezine de yakın mesafede bulunuyor.
Tatilcilerin ihtiyaç duyacakları her şey düşünülerek hazırlanan bu villa, Çeşme'nin en güzel yerlerinden birinde, huzur ve konfor dolu bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Volissos Castle 37.54 km
Tanay Milli Parkı 6.72 km

Tarihi Yerler

Çeşme Müzesi 1.35 km
Çeşme Müzesi 1.36 km

Ulaşım

Adnan Menderes Havalimanı 73.12 km
Selçuk Efes Havalimanı 99.51 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Ütü Ekipmanı
  • Kablosuz İnternet
  • Bulaşık Makinesi
  • Klima
  • Barbekü (Ücretli)
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Buzdolabı
  • Fırın
  • Televizyon
  • Daha Fazla Göster (+3)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
  • Otopark
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support