Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Bodrum Mazı'da Denize Sıfır Konumda, Özel Plajlı, Modern Tasarımlı Tatil Evi - AWZ 708 10650

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Bodrum'un saklı cenneti Mazı'da, turkuaz sulara sıfır konumda bulunan bu modern daire, özel plajı ve çağdaş tasarımıyla konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama arayanlar için ideal bir seçenektir.Eşsiz Deniz Manzarası ve Özel PlajDairemiz, Akdeniz'in berrak sularına sıfır konumda yer alır. Geniş balkon veya teras alanlarından muhteşem deniz manzarasını seyrederek gün batımını izlemek unutulmaz anlar yaşatır. Ayrıca, özel plajımızda güneşlenme ve denizin keyfini çıkarma imkanı sunar.Modern ve Şık İç TasarımDairemiz, modern ve şık bir iç tasarıma sahiptir. Ferah ve aydınlık iç mekanlar, konforlu bir konaklama deneyimi sunar. Her detayı özenle düşünülmüş dairemizde, konuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir.Doğa İle İç İçe KonumMazı'nın doğal güzellikleri içinde yer alan dairemiz, huzurlu ve sakin bir konumdadır. Etrafı yeşilliklerle çevrili olan Mazı'da, konuklarımızın doğanın tadını çıkarmasını sağlar. Denizin ve doğanın sesleri eşliğinde dinlenmek için mükemmel bir ortamdır.


Bodrum'un saklı cenneti Mazı'da, turkuaz sulara sıfır konumda bulunan bu modern daire, özel plajı ve çağdaş tasarımıyla konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama arayanlar için ideal bir seçenektir.
Eşsiz Deniz Manzarası ve Özel Plaj
Dairemiz, Akdeniz'in berrak sularına sıfır konumda yer alır. Geniş balkon veya teras alanlarından muhteşem deniz manzarasını seyrederek gün batımını izlemek unutulmaz anlar yaşatır. Ayrıca, özel plajımızda güneşlenme ve denizin keyfini çıkarma imkanı sunar.
Modern ve Şık İç Tasarım
Dairemiz, modern ve şık bir iç tasarıma sahiptir. Ferah ve aydınlık iç mekanlar, konforlu bir konaklama deneyimi sunar. Her detayı özenle düşünülmüş dairemizde, konuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir.
Doğa İle İç İçe Konum
Mazı'nın doğal güzellikleri içinde yer alan dairemiz, huzurlu ve sakin bir konumdadır. Etrafı yeşilliklerle çevrili olan Mazı'da, konuklarımızın doğanın tadını çıkarmasını sağlar. Denizin ve doğanın sesleri eşliğinde dinlenmek için mükemmel bir ortamdır.


Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Tiyatro Ve Konser Yeri 50.08 km
Milas Tariş Fuar Merkezi 59.87 km

Tarihi Yerler

Zeki Müren Sanat Müzesi 50.45 km
Zeki Müren Sanat Müzesi 26.87 km

Ulaşım

Muğla Milas Bodrum Havalimanı 44.06 km
Aydın Airport (CII) 89.96 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Dış Alan Mobilyası
  • Buzdolabı
  • Su Isıtıcısı
  • Klima
  • Barbekü
  • Balkon
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Kablosuz İnternet
  • Çamaşır Makinesi
Özellikler
  • Bahçe
Eğlence
  • Kahvaltı Dahil
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support