Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Bodrum Bitez'de Eşsiz Doğada, 2 Odalı, Özel Havuzlu, Müstakil Bahçeli, Yazlık Taş Villa - AWZ359 10308

Muğla / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Girişte 7.200₺ hasar depozitosu talep edilir.
Bodrumda kiralık havuzlu villalar arasında en sevimli villa Bitez’de bulunan bu 2 yatak odalı bu tek katlı taş villadır. Özel yüzme havuzu ve 1.500 m2'lik geniş mandalina bahçesiyle mükemmel bir tatil evi olan villamız, 2 yatak odası 1 salondan ibaret olup yatak odalarından birinde çift kişilik, diğerinde 2 adet tek kişilik yatak bulunmakla beraber salonda yatak halini alabilen çekyat ile toplamda 5 kişi konaklayabilmektedir. Ayrıca bebek yatağımızda mevcuttur. Villa tek katlıdır ve tamamen taş malzeme kullanılarak inşa edilmiştir. Salon bölümünden havuz tarafına çıkarken ayrıca oturma grupları ve TV'nin bulunduğu bir ekstra bölüm daha bulunmaktadır. Havuz’un hemen yanında bulunan verandada akşam yemeklerinizi yerken, Bitez’in o meşhur mandalina, limon, portakal bahçesi kokuları ciğerlerinize dolarken yemeklerinize farklı bir aroma katacaktır. Bahçenizde ayrıca mangal yapma imkanınız vardır.Villada, klima, sıcak su, TV/uydu yayını, DVD, müzik sistemi (radyo ve kasetçalar), buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, su ısıtıcı, mikro fırın, tüm mutfak malzemeleri, bahçe masası grubu, havuz başında şezlong, havlu ve çarşaf takımları bulunmaktadır. Villa’daki tek banyo ebeveyn odasında olup sadece bu odada klima bulunmaktadır. Villada ayrıca ekstra lavabo/WC bulunmaktadır.
Mesafeler:Plaj: 3 km.Minibüs: 300 mt.Süpermarket: 500 mt.mesafededir.


Girişte 7.200₺ hasar depozitosu talep edilir.


Bodrumda kiralık havuzlu villalar arasında en sevimli villa Bitez’de bulunan bu 2 yatak odalı bu tek katlı taş villadır. Özel yüzme havuzu ve 1.500 m2'lik geniş mandalina bahçesiyle mükemmel bir tatil evi olan villamız, 2 yatak odası 1 salondan ibaret olup yatak odalarından birinde çift kişilik, diğerinde 2 adet tek kişilik yatak bulunmakla beraber salonda yatak halini alabilen çekyat ile toplamda 5 kişi konaklayabilmektedir. Ayrıca bebek yatağımızda mevcuttur. 
Villa tek katlıdır ve tamamen taş malzeme kullanılarak inşa edilmiştir. Salon bölümünden havuz tarafına çıkarken ayrıca oturma grupları ve TV'nin bulunduğu bir ekstra bölüm daha bulunmaktadır. 
Havuz’un hemen yanında bulunan verandada akşam yemeklerinizi yerken, Bitez’in o meşhur mandalina, limon, portakal bahçesi kokuları ciğerlerinize dolarken yemeklerinize farklı bir aroma katacaktır. Bahçenizde ayrıca mangal yapma imkanınız vardır.
Villada, klima, sıcak su, TV/uydu yayını, DVD, müzik sistemi (radyo ve kasetçalar), buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, su ısıtıcı, mikro fırın, tüm mutfak malzemeleri, bahçe masası grubu, havuz başında şezlong, havlu ve çarşaf takımları bulunmaktadır. 
Villa’daki tek banyo ebeveyn odasında olup sadece bu odada klima bulunmaktadır. Villada ayrıca ekstra lavabo/WC bulunmaktadır.


Mesafeler:
Plaj: 3 km.
Minibüs: 300 mt.
Süpermarket: 500 mt.
mesafededir.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Tiyatro Ve Konser Yeri 3.64 km
Milas Tariş Fuar Merkezi 47.23 km

Tarihi Yerler

Pedasa Antique City 1.24 km
Halikarnas Balıkçısı Müzesi 1.38 km

Ulaşım

Muğla Milas Bodrum Havalimanı 33.49 km
Aydın Airport (CII) 96.38 km

Tesis Olanakları

Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Kablosuz İnternet
  • Su Isıtıcı
  • Barbekü
  • Ütü Ekipmanı
  • Otopark
  • Bahçe
  • Mikrodalga Fırın
  • Özel havuz
page.hoteldetail.hotelfacilities.category.ROOM
  • Klima
  • Buzdolabı
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Çamaşır Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
page.hoteldetail.hotelfacilities.category.TECHNOLOGY
  • Televizyon
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support