Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Alanya'da Geniş Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Ferah Villa - AWZ259 10188

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

Girişte 1000₺ temizlik ücreti talep edilir.Elektrik ücreti fiyata dahil değildir. Kullandıkları kadar elektrik ücreti çıkışta misafirlerimizden talep edilir.Hasar depozitosu 5000₺ olarak girişte alınır, çıkışta hasar olmaması durumunda iade sağlanır.
Alanya'nın güzel doğası ve eşsiz plajları arasında bulunan bu geniş ve ferah villa, özel havuzu ve lüks imkanlarıyla geniş ailelerin tatil beklentilerini karşılıyor.Villanın iç mekanı modern tasarımı ve yüksek tavanlarıyla dikkat çekiyor. Konforlu oturma alanları, yemek masası ve tam donanımlı mutfak, ailenizle birlikte keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak.Villanın beş yatak odası ve üç banyosu bulunmakta. Yatak odalarının tümünde rahat yataklar ve şık mobilyalar bulunuyor.Villanın en gözde özelliği ise özel havuzu ve güneşlenme alanı. Havuz başındaki şezlonglar ve bahçe mobilyaları, yaz günlerinde keyifli anlar yaşamanız için tasarlandı.Konum olarak Alanya'nın merkezine yakın olması, tatil boyunca eğlenceli aktiviteler yapabilmeniz için avantaj sağlıyor. Villaya yakın çevredeki restoranlar, barlar ve plajlar da tatilinizin keyifli geçmesine katkı sağlayacak.Eğer kalabalık bir aileyle seyahat ediyorsanız ve özel havuzlu, geniş bir villa arıyorsanız, bu villa sizin için ideal seçim olacaktır.


Girişte 1000₺ temizlik ücreti talep edilir.
Elektrik ücreti fiyata dahil değildir. Kullandıkları kadar elektrik ücreti çıkışta misafirlerimizden talep edilir.
Hasar depozitosu 5000₺ olarak girişte alınır, çıkışta hasar olmaması durumunda iade sağlanır.


Alanya'nın güzel doğası ve eşsiz plajları arasında bulunan bu geniş ve ferah villa, özel havuzu ve lüks imkanlarıyla geniş ailelerin tatil beklentilerini karşılıyor.
Villanın iç mekanı modern tasarımı ve yüksek tavanlarıyla dikkat çekiyor. Konforlu oturma alanları, yemek masası ve tam donanımlı mutfak, ailenizle birlikte keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak.
Villanın beş yatak odası ve üç banyosu bulunmakta. Yatak odalarının tümünde rahat yataklar ve şık mobilyalar bulunuyor.
Villanın en gözde özelliği ise özel havuzu ve güneşlenme alanı. Havuz başındaki şezlonglar ve bahçe mobilyaları, yaz günlerinde keyifli anlar yaşamanız için tasarlandı.
Konum olarak Alanya'nın merkezine yakın olması, tatil boyunca eğlenceli aktiviteler yapabilmeniz için avantaj sağlıyor. Villaya yakın çevredeki restoranlar, barlar ve plajlar da tatilinizin keyifli geçmesine katkı sağlayacak.
Eğer kalabalık bir aileyle seyahat ediyorsanız ve özel havuzlu, geniş bir villa arıyorsanız, bu villa sizin için ideal seçim olacaktır.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Damlataş Mağarası 3.22 km
Dim Çayı Şelalesi 12.52 km

Tarihi Yerler

Hüseyin Azakoğlu Kent Müzesi ve Kent Belleği Merkezi 2.37 km
Alanya Atatürk Evi Müzesi 2.39 km

Ulaşım

Antalya Gazipaşa - Alanya Havalimanı 40.95 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 112.87 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Kablosuz İnternet
  • Fırın
  • Su Isıtıcısı
  • Mikrodalga Fırın
  • Barbekü (Ücretli)
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Televizyon
  • Ütü Ekipmanı
  • Klima
  • Daha Fazla Göster (+8)
Plaj
  • Şezlong
Özellikler
  • Bahçe
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support