Daha iyi bir deneyim için,
Odamax Uygulamasını indirin!

Alanya'da Doğa İçerisinde, Özel Havuzlu Villa - AWZ284 10217

Antalya / Türkiye

Seçtiğiniz tarihler için müsait oda yok. Lütfen farklı tarihler seçerek tekrar arama yapın.

Tarih Seç

Genel Bilgi

3 gece altı konaklamalarda 1.500₺ temizlik ücreti talep edilir.Elektrik ve su kullanımı fiyata dahil değildir.
Havuz boyutları 40 m2'dir.
Alanya'nın doğal güzellikleriyle ünlü bölgesinde, özel havuzlu muhteşem bir villa sizi bekliyor. Doğayla iç içe olan villanın etrafı ormanlık alanlarla kaplı, huzur dolu bir tatil deneyimi sunuyor.Villanın özel havuzu, güneşlenme terası ve bahçesi, tatilinizi daha keyifli hale getirecek. Havuz kenarında uzanıp, güneşin tadını çıkarabilir veya havuzda serinleyebilirsiniz. Ayrıca barbekü yapmak isteyenler için de bahçede bir barbekü alanı bulunuyor.Villanın iç tasarımı da modern ve ferah. Konforlu oturma odası, tam donanımlı mutfak ve yeterli sayıda yatak odası sayesinde aileniz ve arkadaşlarınızla rahatça konaklayabilirsiniz. Villada ayrıca çamaşır ve bulaşık makinesi gibi konforlu olanaklar da mevcut.Alanya, turizm sektöründe önemli bir yere sahip olan tatil beldelerinden biridir. Villanın bulunduğu bölge, doğal güzellikleriyle sizi etkisi altına alacak. Yakın çevredeki trekking rotaları ve doğa yürüyüşleriyle zamanınızı keyifle geçirebilirsiniz. Ayrıca Alanya'nın ünlü plajlarına ve tarihi kalıntılarına da kolayca ulaşım sağlanabiliyor.Alanya'daki bu özel havuzlu villada doğanın keyfini çıkararak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için hemen rezervasyon yapabilirsiniz.


3 gece altı konaklamalarda 1.500₺ temizlik ücreti talep edilir.
Elektrik ve su kullanımı fiyata dahil değildir.


Havuz boyutları 40 m2'dir.


Alanya'nın doğal güzellikleriyle ünlü bölgesinde, özel havuzlu muhteşem bir villa sizi bekliyor. Doğayla iç içe olan villanın etrafı ormanlık alanlarla kaplı, huzur dolu bir tatil deneyimi sunuyor.
Villanın özel havuzu, güneşlenme terası ve bahçesi, tatilinizi daha keyifli hale getirecek. Havuz kenarında uzanıp, güneşin tadını çıkarabilir veya havuzda serinleyebilirsiniz. Ayrıca barbekü yapmak isteyenler için de bahçede bir barbekü alanı bulunuyor.
Villanın iç tasarımı da modern ve ferah. Konforlu oturma odası, tam donanımlı mutfak ve yeterli sayıda yatak odası sayesinde aileniz ve arkadaşlarınızla rahatça konaklayabilirsiniz. Villada ayrıca çamaşır ve bulaşık makinesi gibi konforlu olanaklar da mevcut.
Alanya, turizm sektöründe önemli bir yere sahip olan tatil beldelerinden biridir. Villanın bulunduğu bölge, doğal güzellikleriyle sizi etkisi altına alacak. Yakın çevredeki trekking rotaları ve doğa yürüyüşleriyle zamanınızı keyifle geçirebilirsiniz. Ayrıca Alanya'nın ünlü plajlarına ve tarihi kalıntılarına da kolayca ulaşım sağlanabiliyor.
Alanya'daki bu özel havuzlu villada doğanın keyfini çıkararak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için hemen rezervasyon yapabilirsiniz.
Fiyatlara; konaklama vergisi hariç, diğer vergiler dahildir.
Ücretsiz konaklayan misafirlerimiz için ilave yatak hizmeti garantisi verilememektedir.

Çevredekiler

Dim Mağarası 7.82 km
Dim Çayı Şelalesi 8.62 km

Tarihi Yerler

Syedra Antik Kenti 3.86 km
Historical Alanya Seljuk Shipyard 13.03 km

Ulaşım

Antalya Gazipaşa - Alanya Havalimanı 25.19 km
Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Çıkışı 127.4 km

Tesis Olanakları

Tesis Olanakları
  • Mikrodalga Fırın
  • Balkon
  • Barbekü (Ücretli)
  • Dış Alan Mobilyası
  • Su Isıtıcısı
  • Klima
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Fırın
  • Buzdolabı
  • Daha Fazla Göster (+4)
Plaj
  • Şezlong
Canlı Destek Al İletişim Formu
Odamax Fast Support